Nieuwsoverzicht

Mijnwerkersmis in de H. Eligius kerk te Schinveld november 2019

Sandwich Concert Eijsden 2019

Ons jaarlijks uitstapje met concert in Monschau.

monschau 18 mei 2019 26Om 9.30 uur vertrok een bus met muzikanten richting Monschau. Van 11.00 uur tot 14.00 uur kon iedereen de stad verkennen. Op de markt gaven we een concert tot 15.00 uur. Toen viel er een flinke bui.
Na een leerzame stadsbezichtiging o.l.v. een Nederlandse gids voor belangstellende vertrok de bus richting Vaals, waar we boven op de berg een lekker drie gangen menu voorgezet kregen. Om 20.30 uur vertrokken we voldaan terug naar huis.

Naamswijziging orkest

Wegens een herindeling van o.a. de gemeente Onderbanken naar de nieuwe gemeente Beekdaelen hebben we de naamgeving aan het orkest notarieel gewijzigd.
Onze nieuwe naam luidt:

Regionaal Seniorenorkest Beekdaelen

 

Lenteconcert 2018

Zondagmiddag 3 juni heeft het Regionale Seniorenorkest Onderbanken op uitwisselingsbasis met harmonie Flos Carmeli te Heerlen een lenteconcert gehouden. In het zalencentrum ’t Leiehoes aan de Limburgiastraat 36 werd het concert door Flos Carmeli onder leiding van dirigent Leon Henderix om 14:00 uur geopend. Voor hun maakte dit concert onderdeel uit van het 80 jarig jubileumjaar.
Ondanks het mooie voorjaarsweer was de zaal met belangstellenden naar tevredenheid gevuld en daar kon tegen een geringe vergoeding worden genoten van heerlijke vlaai, cake en gebak.
Het Seniorenorkest heeft de concertmiddag rond de klok van 15:00 uur voortgezet onder leiding van dirigent Jo Savelkoul. Voor ons orkest was dit na het kerkconcert van 26 mei de tweede keer dat we onder zijn muzikale leiding musiceerden. Het programma werd afgesloten met de klanken van de Steigermars, wat sterke herinneringen doet oproepen aan de industriële kolenmijnentijd.
We mogen spreken van een geslaagde middag die met het nuttigen van een consumptie bij een nazit werd afgesloten.

Copyright © 2015 - 2022 Regionaal Seniorenorkest Beekdaelen